OSTOSKORI
Osallistu keskusteluun

Depend

Depend Cosmetic AB (Sweden)

Depend on tuotemerkki, jonka historia juontaa aina vuoteen 1952 saakka, jolloin Ruotsissa perustettu yritys aloitti alan ammattimarkkinoilla. Alussa yritys keskittyi palvelemaan mm. kampaajia, sittemmin vuoden 1990 alussa tuotteet laajenivat kuluttajille. Tuotevalikoima on voimakkaasti keskittynyt kynsituotteiden sekä silmien erikoistuotteiden pariin.

Intensiivinen tuotekehitys takasi loistavan tuloksen Ruotsin markkinoilla, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, joissa jokaisessa maassa on tällä hetkellä oma toimiva yritys. Asiakasryhmään kuuluu noin 2000 eri liikettä, jotka kattavat koko kaupan alan.

Nykyään kehitämme ja valmistamme tuotteet itse Ruotsin Halmstadissa sijaitsevalla tehtaalla. Kynnet ja irtoripset valmistetaan Indonesiassa, jonne olemme investoineet omaa tuotantoa.

Avain Dependin menestykseen on huippulaadukkaissa, myyvissä ja kauniissa myyntipakkauksissa sekä vakaassa markkinoinnissa. Tänä päivänä Depend on brändi joka kilpailee monikansallisten alan yritysten kanssa ja pohjoismaiden lisäksi Dependin tuotteita viedäänkin yli 50 maahan. 

messu3

( kuva: Cosmoprof Bologna/ Italia 2014) 

Depend Cosmetic Oy

Suomessa yrityksemme on toiminut alalla vuosikymmeniä palvellen sekä ammatti- että kuluttaja-asiakkaita. Kesäkuussa 2014 toiminimemme vaihtui Depend Cosmetic Oy:ksi virallisestikin osaksi Dependin tuotekehitystä, missionia ja menestystä. Yrityksemme varasto sijaitsee Huittisissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Maahantuomme Dependin lisäksi Itävaltalaisen BeautyLashin ripsi- ja kulmakarvatuotteita. Lisäksi olemme Suomessa kansainvälisen RefectoCil -ammattisarjan maahantuoja ja edustaja. 

Kauneudenhoitoalan ammattilaisia sekä opiskelijoita palvelee verkkokauppamme: www.re-q.fi

 

Paytrail
Paytrail