Poistaminen 1

POISTAMINEN KÄYTTÄEN TAPAA 1

Method1

Tarvitset:

 • Gel iQ Remover Oil -poistoaine
 • Noin 40-asteista haaleaa vettä
 • Noin 2 litran kulho, johon mahtuvat hyvin yhden käden sormet

Toimi näin:

 1. Levitä runsaasti kynsilakan poistoöljyä yhden käden sormiin kynsinauhaa pitkin ja koko kynnelle.
 2. Hiero joka kynttä noin 20–30 sekuntia.
 3. Kaada vesi kulhoon tai pesuvatiin. Lämpötilan tulee olla noin 40 astetta. HUOMAA: vesi ei saa polttaa. 
 4. Upota sormet lämpimään veteen (n. 40 astetta) niin, että kaikki sen käden sormet peittyvät veteen, ja odota 3 minuuttia. Mitä lämpimämpää vettä, sen parempi teho. 
 5. Noin 3 minuutin kuluttua ryhdy rapsuttamaan varovasti lakkaa pois kynsinauhan viereiseltä kasvurajalta joko omalla kynnellä tai manikyyritikulla, kun käsi on edelleen vedessä.  Rapsuta vähän ja anna veden päästä kynnen ja lakan väliin. Tällä tavalla Gel iQ irtoaa vähitellen ja saat lakan pois liuskana, jos toimit oikein. Öljyn, lakan koostumuksen ja veden välinen reaktio mahdollistaa tämän poistotavan. Tärkeää: Ota huomioon, että vesi jäähtyy. Parhaan tehon saamiseksi lämpötilan on oltava noin 40 astetta. Siksi vesi kannattaa vaihtaa tai lämmittää poiston aikana.
  Huom.! Ole varovainen ja irrota lakkaa hitaasti edeten sormet vedessä. Varo erityhisesti kynnen kärkeä joka on kuivin kohta ja voi helposti murtua. Lakka on usein tiukimmin kiinni kynnen kärjessä.
 6. Jos lakka ei vieläkään lähde, käytä enemmän öljyä ja lämmintä vettä yllä olevien ohjeiden mukaan, kunnes lakka lähtee kokonaan.

Toista samat vaiheet toiselle kädelle. Hiero lopuksi ylimääräinen öljy käsiin ja kuivaa kädet.

 

Paytrail
Paytrail