Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tuotteita tarvitsen Gel iQ -käsittelyä varten?

Gel iQ -käsittelyssä on 5 helppoa vaihetta:

  1. vaihe Gel iQ Pre-Cleanser -puhdistus
  2. vaihe Gel iQ Base Coat -aluslakka
  3. vaihe valitsemasi Gel iQ -värilakka
  4. vaihe Gel iQ Top Coat -päällyslakka
  5. vaihe Gel iQ High Shine Cleanser -viimeistely 

Aloituspakkaus sisältää kaikki tarvitsemasi tuotteet. Värilakat voit valita erikseen laajasta sävyvalikoimastamme.

Mitä valmisteluja minun tulee tehdä ennen käsittelyä ja käsittelyn jälkeen?

Ennen käsittelyä, suojaa työskentelytilasi huolellisesti pyyhkeellä ja varmista riittävä ilmanvaihto sekä valaistus. Mikäli kynsilläsi on kynsilakkaa, poista se Depend Erittäin nopealla kynsilakanpoistoaineella (sininen pullo). Ennen käsittelyä viilaa kynnet haluttuun muotoon ja pituuteen. Pidä saatavillasi vanupuikkoja sekä Pre-Cleanser -puhdistusainetta, mikäli Gel iQ -geelilakkaa joutuu iholle. Jos lakkaa menee valon, pullon tai korkin päälle, puhdista se Pre-Cleanserilla ja pese sen jälkeen kädet huolellisesti saippualla ja vedellä.

Pitääkö luonnonkynnet valmistella ennen Gel iQ -käsittelyä?

Sinun ei tarvitse pohjustaa kynsiä ennen käsittelyä. Kynnen pinnan karhentaminen sekä primer -pohjustusaineen käyttöä tulee välttää, sillä se saattaa vaikuttaa kynsiesi kuntoon heikentävästi. Ennen Gel iQ -käsittelyä kynnet pyyhitään vain miedolla Pre-Cleanser -puhdistusaineella

Kuinka kauan Gel iQ -geelilakka kovettuu UV/LED -lampussa?

UV/LED -lamppu on erityisesti suunniteltu kovettamaan geelilakan jokainen kerros 30 sekunnissa. Vaikka lakkaa ei olisi levitetty tasaisesti, UV/LED -lampun ja geelilakan toiminnallisuus yhdessä luovat 30 sekunnin kovetuksen aikana tasaisen lopputuloksen.  Koveta jokainen kerros 30 sekuntia. Lyhyempi kovetusaika aiheuttaa epätasaisen kovettumisen, joka johtaa allergiariskiin ja heikompaan lopputulokseen.

Kynsissä tuntuu voimakas lämmöntunne UV/LED -lampussa. Mistä tämä johtuu?

Lamppu tuottaa lämpöä ja mikäli luonnonkynnet ovat ohuet tai olet levittänyt liian paksun kerroksen geelilakkaa, saatat tuntea lämmön tunnetta kynsillä. Tämä kuitenkin häviää nopeasti käsittelyn päätyttyä. Tarvittaessa voit ottaa kynnet pois hetkeksi valon alta ja aloittaa kovetuksen uudelleen.

Kuinka usein voin tehdä Gel iQ -käsittelyn?

Emme suosittele käsittelyn uusimista alle 2 viikon välein, sillä Gel iQ -geelilakan pysyvyys on jopa 2 viikkoa. Jos uusit käsittelyn liian usein, se saattaa vaikuttaa vakavasti kynsiesi kunnon heikentymiseen. Suosittelemme pitämään viikon tauon Gel iQ -geelilakan poistamisen jälkeen ja tarkistamaan kynsiesi kunnon ennen uutta käsittelyä. Mikäli haluat vaihtaa väriä usein, suosittelemme Depend 7day Hybrid -kynsilakan tai O2 -minilakan käyttöä.

Onko Gel iQ -geelilakassa allergiariskejä?

Gel iQ sisältää ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion. Mikäli olet aiemmin saanut reaktion käytettyäsi UV/LED valokovetteisia kynsituotteita tai olet allerginen akrylaateille, sinun ei tule käyttää näitä tuotteita. Mikäli kynnet tai kynsinauhasi ovat vaurioituneet, kuivat tai ohuet, pureskelet kynsiäsi tai sinulla on erittäin lyhyet kynnet, ja käsittelyn aikana ilmaantuu punoitustai tai kutinaa, lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Puhdista kostea lakka välittömästi Gel iQ Pre-Cleanser -puhdistusaineen avulla ja pese kädet sekä kynnet huolellisesti vedellä ja saippualla. Oireiden jatkuessa ole yhteydessä lääkäriin. Mikäli ihon ärsytystä tai ihottumaa esiintyy käsittelyn jälkeen, käänny lääkärin puoleen saadaksesi neuvoja. Lue huolellisesti ja seuraa käyttö- ja turvallisuusohjeita.

Gel iQ -geelilakkaa joutui iholle ja kynsinauhoille. Mitä teen?

Vältä geelilakan joutumista iholle. Mikäli lakkaa kuitenkin osuu iholle, poista se käyttämällä Gel iQ Pre-Cleanser -ainetta sekä vanupuikkoa. Kun käsittely on valmis, pese kädet huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä.

Voinko käyttää tavallista kynsilakanpoistoainetta Gel iQ Base ja Top lakan välissä?

Ei, älä käytä tavallista kynsilakanpoistoainetta Gel iQ käsittelyjen aikana. Gel iQ -käsittely on kehitetty toimimaan 5 eri vaiheen tavoin UV/LED -lampun avulla.

Voinko käyttää eri merkin tuotteita Gel iQ kanssa?

Älä koskaan yhdistä eri merkin tuotteita Gel iQ -käsittelyyn. Vinkki! Mikäli sinulla on tallella aiemman Depend GelLack -sarjan LED -lamppu, voit käyttää sitä uudistuneen Gel iQ -geelilakan kanssa.

Voinko käyttää Gel iQ -geelilakkaa varpaiden kynsiin?

Kyllä, käytä varpaiden kynsiin samaa lakkaus- sekä poistotekniikkaa kuin sormen kynsiinkin.

Gel iQ -geelilakan säilytys kotona

Gel iQ on herkkä valolle. Puhdista myös pullonkaula huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Näin pullon avaaminen on helppoa seuraalla kerralla. Sulje korkki huolellisesti heti käytön jälkeen.

Kuinka poistan Depend iQ -geelilakan?

Kynsiesi kunnosta riippuen voit valita geelilakanpoistotavan kahdesta erilaisesta menetelmästä. Ensisijaisesti suosittelemme 1. menetelmää, joka toimii suurimmalle osalle kynsityypeistä. Muuten suosittelemme 2. menetelmää.

Kuinka poistan Depend Gel iQ -geelilakan 1. menetelmällä?

1. Menetelmä poistaa Gel iQ -geelilakan hellävaraisesti kasviöljyjen avulla. Poistaessasi geelilakkaa tämän menetelmän avulla, kynsillä tulee olla kasvuraja. Tämä tarkoittaa sitä että kynsinauhan ja geelilakan välissä on jo näkyvillä luonnonkynttä. Kasvuraja tulee näkyviin luonnollisesti kun geelilakka on ollut kynsillä noin kaksi viikkoa. Tämä menetelmä on hyvin hellävarainen kynsille ja kynsinauhoille. Remover Oil -poistoaineen erityinen kemiallinen koostumus tuottaa reaktion öljyn ja veden välille niin että lakka irtoaa hellävaraisesti. Katso ohjeet 1. menetelmälle tästä...

Kuinka poistan Depend Gel iQ -geelilakan 2. menetelmällä?

Kynnen laadusta riippuen geelilakan poisto saattaa olla hankalampaa. 1. menetelmän öljypohjainen poistoaine toimii suurimmalla osalla, mutta joissain tapauksissa (esimerkiksi hyvin kuivat kynnet) suosittelemme 2. menetelmää, Gel iQ Remover -poistoaineen sekä Removal Wraps Foil -foliolappujen käyttöä. Katso ohjeet 2. menetelmälle tästä...

Paytrail
Paytrail