Usein kysytyt kysymykset

Paljonko toimituskulut ovat?

  • Toimituskulut ovat 5,00 € Smartposti automaatti/postipaketti (yli 49 euron tilaukset ilman toimituskuluja)
  • Express kotiinkantopaketin toimituskulut ovat 8,00 € (yli 79 euron tilaukset ilman toimituskuluja) 
  • Tilauksen nouto Huittisten varastolta 0€

Milloin saan tilaukseni?

Pyrimme toimittamaan tilauksia päivittäin. Toimitusaika kokonaisuudessaan on noin 2-4 päivää. 

Kuinka kauan pakettini on noudettavissa Postin toimipisteistä?

Paketit säilytetään Postin noutopisteissä sekä pakettiautomaateissa 7 vuorokautta saapumisilmoituksesta. 

Voinko tehdä tilauksen ulkomaille tai Ahvenanmaalle?

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Emme siis valitettavasti voi toimittaa tilauksia ulkomaille tai Ahvenanmaalle.

Miten palautan tai vaihdan tuotteita?

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, tulee se tehdä viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksesi vastaanottamisesta.  Liitä vapaamuotoinen palautusilmoitus yhteystietoinesi mukaan asiakaspalautukseen. Huomaathan, että asiakkaalla on ostetusta tuotteesta kuuluva huolenpitovelvollisuus ja tuotteen tulee olla palautettaessa uuden veroinen.

Miten teen reklamaation viallisesta tuotteesta?

Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen info@depend.fi. Asiakaspalvelumme käsittelee yhteydenottosi mahdollisimman pian. 

Miten voin peruuttaa tilaukseni?

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tilaukset@depend.fi mahdollisimman pian. 

Miksi en ole saanut tilaustani?

Kun olet suorittanut maksuvaiheen maksupalveluntarjoajan sivuilla, huomaathan varmistaa aina, että palaat aina takaisin palveluntarjoajan sivuille. Mikäli et palaa esimerkiksi Paytrail -sivuilta takaisin, saattaa tilauksesi vaiheet jäädä kesken, eikä tilaus mene läpi.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector on nyt WALLEY Checkout
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.
Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Jousto lasku ja osamaksu
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. 
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa

Paytrail
Paytrail