Meistä

Depend Cosmetic Oy
Suomessa yrityksemme on toiminut alalla vuosikymmeniä palvellen sekä ammatti- että kuluttaja-asiakkaita. Yrityksemme varasto sijaitsee Huittisissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Maahantuomme Dependin lisäksi Itävaltalaisen BeautyLashin ripsi- ja kulmakarvatuotteita. Lisäksi olemme Suomessa kansainvälisen RefectoCil -ammattisarjan maahantuoja ja edustaja. 

Kauneudenhoitoalan ammattilaisia sekä opiskelijoita palvelee verkkokauppamme: www.dependtukku.fi sekä www.lillynails.fi

 

Depend Beauty of Sweden-Gray png

 

Depend Cosmetic AB (Sweden)
Emoyhtiömme sijaitsee Ruotsissa, jossa alun alkaen Depend tuotemerkinä juontaa juurensa aina vuoteen 1952 saakka. Ruotsissa perustettu yritys aloitti alan ammattimarkkinoilla  palvellen mm. kampaajia ja myöhemmin 1990 alussa laajentuen kuluttajille. Tuotevalikoima on voimakkaasti keskittynyt kynsituotteiden sekä silmien erikoistuotteiden pariin.

Intensiivinen tuotekehitys takasi loistavan tuloksen Ruotsin markkinoilla, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, joissa jokaisessa maassa on tällä hetkellä oma toimiva yritys. Asiakkainamme ovat laajasti yli 2000 eri liikettä/ kauppaketjua, jotka kattavat laajasti koko kaupan alaa mm. pohjoismaissa.

Kehitämme ja valmistamme tuotteet pääsääntöisesti itse Ruotsin Halmstadissa sijaitsevalla tehtaallamme. 

Avain Dependin menestykseen on huippulaadukkaissa, myyvissä ja kauniissa myyntipakkauksissa sekä vakaassa markkinoinnissa. Depend on brändi joka kilpailee monikansallisten alan yritysten kanssa ja pohjoismaiden lisäksi Dependin tuotteita viedäänkin yli 50 maahan ympäri maailmaa. 

Paytrail
Paytrail