Kulmien kestovärjäys

Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.

Lue huolellisesti pakkauksen käyttöohje ja noudata sitä. 

Tavallinen vaikutusaika on 5-10 minuuttia. Jos tahdot vaaleamman värjäystuloksen, kokeile lyhyempää vaikutusaikaa (2-3 min.). 

Puhdista kulmakarvat huolellisesti öljyttömällä meikinpuhdistusaineella. 

1. Suojaa iho värjäytymiseltä kulmien ympäriltä levittämällä rasvaista voidetta vanupuikolla. Ole varovainen, jotta voidetta ei mene värjättäviin kulmakarvoihin, koska se heikentäisi värjäystulosta.

2a. Purista 2 cm värivoidetta sekoituskuppiin.
2b. Lisää 15 tippaa vetyperoksia. Pidä tuubia ylösalaisin ja paina kevyesti, kunnes saat oikean määrän.
2c. Sekoita sekoituspuikolla n. 30-60 sekuntia, kunnes seos on tasaista ja paakutonta (erittäin tärkeää). Väriseos on levitettävä välittömästi.

3. Levitä ohut kerros valmiiksi sekoitettua värivoidetta kulmiin käyttämällä levitysharjaa. Peitä karvat kauttaaltaan juuresta kärkeen asti väriseoksella. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia sen mukaan, miten intensiivisen värin haluat. Jos tahdot vaaleamman värjäystuloksen, voit kokeilla ensin 2-3 minuutin vaikutusaikaa. Jos värivoidetta menee iholle, sen voi poistaa kostutetulla vanupuikolla.

4. Poista väriseos ensin kuivalla vanulapulla ja sitten haaleaan veteen kostutetulla vanulapulla. Kun olet saanut käsittelyn valmiiksi, puhdista aina levityspuikko, sekoituskuppi ja levitysharja vedellä ja tiskiaineella.

Varoitus: Hiusvärit saattavat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Lue käyttöohjeet ja noudata niitä. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Mustalla hennalla tehdyt väliaikaiset tatuoinnit saattavat lisätä allergioiden vaaraa.

Älä värjää, jos: - sinulla on kasvoissa ihottumaa tai päänahkasi on herkkä, ärtynyt tai vaurioitunut, - olet reagoinut hiusväreihin aikaisemmin, - olet reagoinut mustalla hennalla tehtyyn väliaikaiseen tatuointiin aikaisemmin.

Tee ennen käyttöä allergiatesti mukana olevan käyttöohjeen mukaisesti. Sisältää vetyperoksidia: Varottava aineen joutumista silmiin. Aineen jouduttua silmiin huuhdeltava välittömästi ja käännyttävä lääkärin puoleen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa

 

Paytrail
Paytrail